Byd velkommen til vores to nye økologiske drikke:
Mandeldrik og Havredrik

Det er ikke nyt, at vi tilbyder plantedrikke som en del af vores sortiment, men med disse to nye drikke gør vi det på en helt ny måde.

Økologi og god smag

Smagen af plantedrikke har aldrig været mere frisk, mild og rund i smagen. Vores nye økologiske plantedrikke er udviklet for netop at kunne tilbyde forbrugerne milde og runde varianter, der smager helt fantastisk. Lige til at hælde i kaffen, på morgenmaden eller i glasset.

Tilsat Calcium

For at gøre det endnu nemmere at give koen en fridag, er drikkene tilsat calcium udvundet af alger. Mængden af calcium svarer til det, du finder i andre velkendte alternativer.

Pantflasker

For første gang i Danmark – ja faktisk hele verden – kommer plantedrikke i pantflasker. Det betyder, at de kan genanvendes, når du afleverer dem i flaskeautomaten, hvilket er et skridt i den rigtige retning i forhold til at komme plastik i naturen til livs.

Flaskerne bliver en del af det danske pantsystem og får en pant på 1,5 kr. Havde det været en 1 liters flaske havde panten været 3kr.

Smagen af en grønnere fremtid

For os er en grønnere fremtid, en fremtid, hvor vi prøver at skabe en bedre balance mellem natur og mennesker.

I forbindelse med udviklingen af vores nye drikke har vi fået udregnet, hvad deres miljømæssige aftryk er sammenlignet med økologisk letmælk. Carbon Cloud har lavet udregningerne, og tallene taler for sig selv.

Derfor mener vi, at vores drikke er et skridt i den rigtige retning imod en grønnere fremtid.

Carbon Clouds resultater

Grafen viser mængden af udledt CO2 pr. liter

Beregningerne er lavet som ‘fra jord til færdigt produkt’ inklusiv emballage.

Ingredienser fra Europa,
produceret i Danmark

Vores drøm er at kunne købe vores ingredienser fra danske landmænd. Indtil vi når den drøm, går vi op i at købe både havre og mandler så tæt på Danmark som muligt, så vi minimerer transporten. Derfor er vores ingredienser fra Europæiske lande. Mandlerne høstes i Sicilien mens havren kommer fra Nordeuropa.

 

Drikkene produceres i Danmark og kan findes på køl ved siden af mælken.

Her kan du læse mere om vores nye drikke:

MandeldrikHavredrik