Cheezecake Bun med Æble

Fremgangsmåde:

1. Lun Mandelmælk, og rør gæren ud i. 
2. Tilsæt aquafaba, sukker, kardemomme og salt, og pisk det sammen. 
3. Tilsæt mel, og ælt dejen godt (en røremaskine er at foretrække). 
4. Når dejen har samlet sig skal der æltes NATURLI’ Block ind i dejen indtil den er blød. Sæt til at hæve et lunt sted i 1 time. 
5. Lav imens cheezecake-fyldet ved at røre smøreåst, sukker, sirup, majsstivelse og vaniljesukker sammen. Sæt på køl. 
6. Del dejen i 4 lige store stykker, og ælt dejen til boller. Lad dem hæve 30 min. mere. 
7. Smelt NATURLI’ Block til toppingen i en lille gryde, og tilsæt æble (hakket i tern), kanel, brun farin og mel. Rør det sammen, og lad det småkoge ved middel varme i 5 min. Sæt til side. 
8. Tryk ned i midten af bollen, og lav en fordybning. Fyld hullet med cheezecake-fyldet, og put efterfølgende æblestykkerne over. 

Opskriften er udviklet af Frederikke Fogtmann for NATURLI’.