“Chili sin carne”, m/ ris toppet med NATURLI’ Creme Fresh, koriander & chiliflager

Fremgangsmåde:

Kog risene efter anvisningerne på pakken.
Steg løgene i lidt olie til de er glasklare, tilsæt NATURLI’ Minced og brun godt af. Tilsæt tomatpuré og steg det let af, inden du tilsætter de resterende ingredienser – undtaget bønner og majs.
Lad det hele simre i ca. 10 minutter, og smag til med krydderierne (der skal være fuld smæk på smagene!). Bønner og majs tilsættes og varmes igennem.

Servér med ris og top med koriander, finthakket chili og en god klat NATURLI’ Creme Fresh dressing.

Obs. Både hvide bønner og røde kidneybønner kan enten købes tørrede eller på dåse. Hvis du køber de tørrede, skal du være opmærksom på, at de skal lægges i blød 10-12 timer inden de kan anvendes. Bønner på dåse er klar med det samme.