Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 175 grader.
2. Bland Mandeldrik og citronsaft sammen, og sæt til side.
3. Put sukker, vaniljesukker og revet citronskal i en skål, og rør det sammen.
4. Smelt NATURLI’ Block, og tilsæt det til skålen med sukkeret.
5. Tilsæt samtidig olivenolie, Greek Style og dit mix af mandeldrik + citronsaft til skålen. Pisk det hele godt.
6. Put nu bagepulver, natron, salt og hvedemel i, og rør det omhyggeligt sammen, så der ikke er klumper i dejen.
7. Hæld dejen over i en springform beklædt med bagepapir, og bag kagen i ovnen i 40 min.
8. Lav imens din topping ved at piske vegansk smøreåst, flormelis og vaniljesukker sammen. Opbevar det på køl.
9. Lad kagen køle helt af, og pynt den med din topping og hakkede pistacienødder.
Opskriften er udviklet af Frederikke Fogtmann for NATURLI’.