Low carb burger med Naturli’ Hakkedrenge

Sådan gør du

Lun burgerbøfferne på panden.
Skær peberfrugt ud i store stykker, skær squash ud i lange skrå skiver.
Steg peberfrugt og squash på en grillpande.
Finhak rødløg, og skær avokado i skiver.
Saml burgeren mellem 2 skiver squash.
Start med en skive grillet squash, så en hakkedreng, peberfrugt, løg, hjemmelavet hummus, avokado, løgspirer og olivenskiver.

Top med Naturli’ Plante Remou og slut af med squash.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk