Croissanter med Cashew Smørbar

Sådan gør du

Skær plantebaren ud i 6 stykker.
Rul croissantdejen ud.
Læg en spsk. cashew smørbar på hver croissanttrekant og et stykke plantebar.
Rul hver croissant sammen om fyldet.
Pensl med soya cusine og drys med hampfrø.

Bag dem i ovnen ved 170 grader i 10 minutter.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk