Fastelavnsboller

Fremgangsmåde:

1. Lun soyadrik i en skål, og rør gæren ud i.
2. Smelt NATURLI’ Block og tilsæt til skålen sammen med sukker, salt og hvedemel.
Ælt dejen godt igennem, og sæt den til at hæve et lunt sted i 1 time.
3. Lav kagecremen ved at piske et brev kagecreme sammen med NATURLI’ soyadrik
og kartoffelmel. Sæt kagecremen på køl.
4. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
5. Drys køkkenbordet med mel, og hæld dejen ud på bordet. Rul dejen til en rektangel.
6. Skær dejen i 12 firkanter, og tilsæt 1 god klat kagecreme på hver firkant.
7. Fold de fire hjørner ind på midten, og luk bollen godt, så kagecremen ikke flyder ud.
8. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med smeltet NATURLI’ Block.
9. Bag dem i ovnen i 18 min, og lad dem køle helt af inden du dypper dem i smeltet chokolade.
Opskriften er udviklet af Frederikke Fogtmann for NATURLI’.