Fremgangsmåde
1. Start med at tage NATURLI’ Block ud af køleskabet, og tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Hæld hvedemel, sukker, bagepulver, vaniljesukker, kanel og salt i en skål. Rør det rundt.
3. Smelt NATURLI’ smørbar, og tilsæt det til skålen med de tørre ingredienser. Tilsæt samtidig Havredrik og rør det sammen.
4. Riv gulerødderne, og hak valnødderne. Put det ligeledes i skålen. Rør det hele godt sammen.
5. Hæld dejen i muffinsforme, og bag i ovnen i 20 min.
6. Tag muffinsene ud af ovnen, og lad dem køle helt af. Lav imens din creme.
7. Bland NATURLI’ Block, flormelis og vaniljesukker sammen. Når det er blandet godt sammen tilsættes smøreåst, som med fordel kan piskes i med et piskeris. OBS. En elpisker kan få det til at skille.
8. Pynt de afkølede muffins med creme, og en fin klippet, daisy skumfidus-blomst på toppen. Se video!