HakkeJoe med løgsovs

Til 2 personer


Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne og kog dem ca. 15-20 minutter til de er møre. Skær løgene i gode store stykker.

Varm en pande op, og smelt 2 spsk. NATURLI’ Vegan block. Steg Hakkedrenge på panden ved god, jævn varme i 3-4 minutter og vend dem flere gange undervejs. Efter 2 minutter tilsættes løgene på panden. Når Hakkedrenge er færdige, tages de fra panden og lægges på en lun tallerken. Pak dem evt. ind i lidt folie. 

Løgene steges på panden indtil de er gyldenbrune. Herefter tages halvdelen fra og gemmes til senere.

Tilsæt ½ dl vand til panden med de resterende løg og varm det op. Tilsæt NATURLI’ havre cuisine og rør det hele godt sammen med HP-sauce, salt og peber. Smag til med mere HP-Sauce og evt. lidt citronsaft. Lad det kun lige komme op og koge inden du serverer. 

Hakkedrengene anrettes med bløde løg, løgsovs og kartofler på siden. 

PS: Server gerne Hakkedrenge med pickles, kålsalat eller bagte rodfrugter.