Miso Taco Burger med Shitaki Svampe.

Sådan gør du

Skær svampene i skiver og rist dem på en pande samme med NATURLI’ Taco Strips ved middelvarme i ca. 5 – 6 minutter. Tilsæt løg samt hvidløg og strimler af rød peberfrugt efter de første 3 minutter.

NATURLI’ Taco Strips absorberer det overskydende vand fra shitaki svampene og de andre ingredienser og efterlader Taco Strips med en lækker saftig og mør smag. Krydre blandingen med chili og miso.

Lav dressing af eddike og sukker tilsæt hakket rødløg og chunks af skrællet agurk, mens du krydder den med salt og sort sesam.

Når du skal lave avokadomolen så start med at rive ingefær og put alle ingredienserne i en lille skål. Mos avokadoen sammen med hakkede koriander og limesaft, indtil den er kombineret og har en cremet konsistens. Smag til med salt.

Saml burgeren ved at smøre burgerbollen med den cremede avokadomole, og læg Taco Strips / Shitaki blandingen oven på den nederste halvdel af burger bollen. Tilføj dressingen, luk burgenen og sæt dine læskende tænder i den.

Tip: Du kan enten købe eller lave dine egne brioche-boller. Se opskriften på hjemmelavede brioche-boller nedenfor.

Briocheboller
Smuldre gæren ud i det kolde vand og røre til at det er helt opløst. Hvedemel, sukker og salt tilsættes og dejen æltes, hvis du har en røremaskine, er det helt klart en fordel. Når dejen er æltet godt sammen, tilsættes NATURLI’ Smørbar blok, lidt efter lidt under fortsat æltning, indtil dejen er blank og virker meget smidig.

Lad dejen hæve i 3 timer i køleskab overdækket med enten husholdningsfilm, viskestykker eller hvad du lige har i nærheden, så den ikke tørrer ud på overfladen.

Efter hviletiden tages dejen ud af køleskabet og stilles på køkkenbordet til den har nogenlunde stuetemperatur. Nu er den klar til at blive delt ud i 18 stk. lækre Brioche boller.

Dejstykkerne formes til bolleren i hånden og skal herefter hæve lunt i 1 – 1½ time, pensel bollerne med den smeltede Smørbar blok for at få en flot gylden farve. Bollerne bages ved 200°C i varmluftsovn i ca. 10 – 12 min