Pasta a la Funghi

Sådan gør du

Start med at lave svampesaucen. Steg svampene godt af på en pande og tilsæt de resterende ingredienser. Smag til med svampesoya, salt, peber, trøffelolie og peber.

Kog Naturli’ Fettuccine efter instruktionerne på pakken og sigt vandet fra. Tilsæt 1-2 spsk. neutral olie og vend rundt.

Anretning

Vendt fettuccine og sauce sammen og top evt. med en smule hakket persille og friskkværnet peber.

 

Opskriften er udviklet af kokken Søren fra den Michelin-anbefalede restaurant Frederiksgade 42.

 

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk