Rabarberhorn

Fremgangsmåde (12 stk):

Dejen:
1. Rør gæren ud i den lune havredrik, og tilsæt efterfølgende sukker, salt og hvedemel.
2. Ælt dejen godt sammen, og slut af med at ælte tern af NATURLI Block ind i dejen.
3. Lad dejen hæve 1 time et lunt sted.
4. Tænd ovnen på 200 grader varmluft, og vend dejen ud på et meldrysset bord.
5. Rul dejen til en cirkel, og skær den igennem 6 gange så du får 12 trekanter.
6. Læg 1 tsk. remonce og 1 tsk. rabarber i bunden af hver trekant.
7. Rul dem sammen til horn, og pensl med smeltet NATURLI Block.
8. Pynt med sukker og mandelflager, og bag dem i ovnen i 15 min. eller indtil de er flot gyldne.

Marcipanfyld:
1. Bland marcipan, NATURLI Block og sukker sammen til remonce.

Rabarberfyld:
1. Skær rabarber ud i skiver, og vend det i sukker.