Spaghetti bolognese

Sådan gør du

Sautér pastinak, gulerod, hvidløg og løg i Smørbar i en varm gryde i 4-5 minutter. Det skal ikke tage farve.

Kom Naturli’ Hakket Veggie i gryden, og lad det blive varmt. Tilsæt tomatpuré og hakkede tomater, og krydr med salt og peber. Lad saucen simre under låg og jævnlig omrøring i mindst 20 minutter. Alternativt kan du bruge Naturli Hakket’ eller Naturli’ Fars.

Imens koges spaghettien i rigeligt og saltet vand efter anvisningerne på pakken. Dræn vandet fra og vend fettucine med en smule god olivenolie. Anret fettucine på 2 tallerkner og garnér med bolognesesaucen. Top med et par friske basilikumblade.

Servér straks retten, evt. med grøn salat til.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk