Thai Curry med Pipfri

Sådan gør du

Varm olien i en wok på medium varme tilsæt grøn karry og steg det i 1 minut.

Tilsæt kokosmælk, limeblade og bouillion.

Lad det simre i ca. 10 minutter og tilsæt Naturli’ Pipfri bagefter, varm igennem et par minutter.

Skyl koriander, snit forårsløg og skalotteløg, og skær chili i skiver.

Retten serveres med risnudlerne i bunden af skåle, hæld Pipfri over, top med koriander, basilikum, forårsløg, skalotteløg og chili.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk