ØKOLOGISK

Fettuccine Grønkål

Pasta time!

Naturli økologisk fettucine er perfekt til en lækker hurtig middag.

TILBEREDNING: 1 liter vand med 1 tsk. salt bringes i kog og pastaen tilsættes.

Kogetiden er 2 minutter, når vandet atter koger. Når pastaen er færdig, sigtes vandet fra. Tilsæt evt. lidt olie til pastaen og vend rundt. Velbekomme.

Plasticbakken til vores Naturli’ økologiske fettucine består af hele 80% genbrugsplast.

Moder hvede

Lidt kantet sagt, så er hvede grunden til, at vi er her i dag. Hvede har nemlig sikret overlevelsen af mennesker i mange tusinde år fordi den har sørget for, at vi har kunnet få mad nok og derfor vokse i befolkningstal.

Gør en forskel

Vidste du, at du ved at drikke og spise plantebaseret kan være med til at passe på jordens klima? Kød og kødprodukter er de fødevarer, som giver det største klimaaftryk efterfulgt af mejeriprodukterne.

 

Kilde: Dansk Vegetarisk Forening

Ingrediensliste

73% økologisk durum HVEDEmel, 13% økologisk grønkål, vand.

Fremstillet på et anlæg, som også forarbejder produkter på basis af æg.

Næringsindhold pr.100g

  • Energi 1082 kJ / 259 kcal
  • Fedt 1,2 g
    • – heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
  • Kulhydrat 51 g
    • – heraf sukker 1,3 g
  • Kostfibre 3 g
  • Protein 8,6 g
  • Salt 0,01 g

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk