ØKOLOGISK

Hakket veggie

Naturli’ Hakket Veggie

Økologisk og plantebaseret alternativ til hakket kød. Baseret på soyabønner. Letkrydret og forstegt. Nem at anvende i pastaretter, på pizza, i pita eller wrap og mm.

Den alsidige bønne

Soyabønnen stammer fra Asien, hvor den er blevet dyrket og brugt i madlavningen gennem årtusinder. Med tiden har resten af verden også opdaget soyabønnens fremragende næringsegenskaber og alsidighed, og der dyrkes nu soyabønner over det meste af verden. Soya indeholder hele 36 g. protein pr. 100 g, hvilket gør den til en af de mest proteinholdige fødevarer i verden – ikke engang overgået af kød.

Pas på drikkevandet

Vidste du, at du ved at spise plantebaseret kan være med til at passe på vores drikkevand? Produktionen af kød er en af de væsentligste årsager til at manglen på vores dyrebare drikkevand stiger.

 

Kilde: Dansk Vegetarisk Forening

Ingrediensliste

Soyabønner* (58,8%), vand, naturlig aroma*, salt, koagulator (calciumsulfat, calciumchlorid), urter* og krydderier* (hvidløgspulver*, peber*, chili*), koagulator (mælkesyre). *økologisk

Næringsindhold pr.100g

  • Energi 800 kJ / 191 kcal
  • Fedt 11,6 g
    • – heraf mættede fedtsyrer 1,9 g
  • Kulhydrat 1,0 g
    • – heraf sukker 0,5 g
  • Kostfibre 1,5 g
  • Protein 20,0 g
  • Salt 1,4 g