- Naturli' -

Pizza Capricciosa

Endelig kan vi præsentere NATURLI’ Pizza Capricciosa!
En 100 % plantebaseret pizza med plantebaseret pålæg, og smag af Italien!
Med NATURLI’ Pizza Capricciosa har det aldrig været nemmere at få stillet pizzasulten. Vi har nemlig lavet den for dig! Pak pizzaen ud af emballagen, kom den i ovnen og voila! Så er der serveret.

TILBEREDNING:

Varmes direkte fra frost. 225*C (varmluft 200*C).
1. Tag pizzaen ud af æsken og fjern plasten.
2. Varm pizzaen på en plade midt i ovnen i ca. 13-15 minutter.
Tilberedningstiden kan variere fra ovn til ovn.

Du kan finde meget af NATURLI’s sortiment online her:

   

Den alsidige bønne

Soyabønnen stammer fra Asien, hvor den er blevet dyrket og brugt i madlavningen gennem årtusinder. Med tiden har resten af verden også opdaget soyabønnens fremragende næringsegenskaber og alsidighed, og der dyrkes nu soyabønner over det meste af verden. Soya indeholder hele 36 g. protein pr. 100 g, hvilket gør den til en af de mest proteinholdige fødevarer i verden – ikke engang overgået af kød.

Klimaaftryk* 1,2 Co2e/kg og ca. 45% mindre klimapåvirkning sammenlignet med pizza med røget skinke

 

*Klimaberegningen er baseret på RISE’s klimadatabase for fødevarer, information fra producenter, branchedata for transport samt ORKLA’s produktionsspecifikke procesdata.

Ingrediensliste:

Bund: hvedemel, vand, rapsolie, gær, salt.
Fyld: Vand, tomatpuré, vegansk pålæg (vand, sojaprotein, rapsolie, salt, naturlige aromaer, farvestoffer (rødbedefarve), røgaroma), tomat, champignon, modificeret stivelse, kokosolie,
sukker, salt, krydderier og krydderiekstrakt og (bl.a. hvidløg, basilikum, sort peber og oregano), bambusfiber, naturlig aroma, emulgeringsmiddel (citronsyre, natriumfosfat), farvestoffer (betakaroten). Kan indeholde spor af mælk.
Til en pizza anvendes:
10 % vegansk pålæg, 10 % tomat og 8 % champignon.

 

Næringsindhold pr.100g

  • Energi 773 kJ/185 kcal
  • Fedt 6,1 g
    • – heraf mættede fedtsyrer 3,0 g
  • Kulhydrat 26 g
    • – heraf sukker 2,1 g
  • Protein 5,8 g
  • Salt 1,0 g