Skal du med på kokkeskole?

Kan du huske dengang plantebaseret mad var brune ris og selleribøffer? Dengang det tætteste man kom på et plantebaseret alternativ var en grøntsagsblanding fra frost?

Det vil vi lave om. Derfor har vi allieret os med den Michelin-anbefalede restaurant Frederikgade 42, som i lækre lokaler i udkanten af Aarhus vil lære dig alt om det grønne køkken.

Kort sagt – sådan har du aldrig fået dine grøntsager før.

Vi har tre vildt lækre temaer, så du skal bare vælge din favorit:

Grønne, greasy desserter:

Her laver vi plantebaserede favoritter til dig, der elsker syndige desserter! Der kommer fuld smæk på de lækreste, søde smage med alt hvad det indebærer!

Greasy burgere:

Vi laver de lækreste, plantebaserede burgere. De bliver proppet med alverdens kærlighed, så det er ikke for de kalorieforskrækkede sjæle. Hvis du er vild med en burger, der skal spises med begge hænder, så er det her du skal slå til.

Grøn jul:

En andesteg kan da ikke være plantebaseret? Nej, men vi har noget endnu bedre i ærmet, når Søren disker en julemiddag sammen, der vil gøre selv den mest habile kødspiser misundelig.

Vi starter allerede d. 12 november og kokkeskolerne foregår i Skødstrup lige nord for Aarhus. Vi vil gøre vores bedste for, at vi får nogle skønne timer sammen og vi gi’r en goodie bag med hjem efter kokkeskolen. Der er begrænsede pladser, så skynd dig at melde dig til.

 

Tilmeld dig her


Du får mere praktisk information tilsendt per e-mail, hvis du udtages til kokkeskolen.

 

 

 

Sådan så det ud, da vi tidligere afholdte kokkeskoler i Aarhus, Odense og København på andre lokationer. Glæd dig til disse kokkeskoler, hvor vi skal i nye rå lokaler i hjertet af Aarhus og lave en masse helt nyudviklede opskrifter.