NATURLI’ Vejen

NATURLI’ Vejen er vores mantra og den måde, at visualiserer vores tankegang, når vi udvikler vores produkter. NATURLI’s produkter har derfor ingen animalske spor. Hele NATURLI’s sortiment er med andre ord 100% plantebaseret.

CO2

Hvad menes der med CO2 aftryk, hvad dækker det over og hvordan er det beregnet? Alt dette kan du læse meget mere om lige her!Ingen GMO

Vi har en skarp holdning til, at råvarerne skal være af høj kvalitet. Vores råvarer dyrkes uden GMO. Dette sikres ved, at råvarerne indkøbes fra farmere som dyrker uden GMO.

Råvarer af høj kvalitet

Et emne, der optager os meget, er kvaliteten på vores råvarer. Den skal være høj! Og vi går langt for at sikre, at de gode råvarer ikke blot danner basis for høj kvalitet, men også at smagen altid er i top samtidig med, at vores produkter skal være nemme at anvende.

Drik plantebaseret

Vores drikke er NATURLI’vis 100% plantebaseret. Og dét er godt for miljøet, for det giver en masse fordele. Hvis du sammenligner plantedrikke med komælk, har alle plantebaserede drikke – uanset om det er havre, soja eller ris – et væsentligt lavere klimaaftryk. Plantedrikke udleder mindre CO2, har et mindre vandforbrug og bruger mindre jordarealer.*

* https://videnskab.dk/forskerzonen/naturvidenskab/hvilken-slags-maelk-er-mest-miljoevenlig

Sammen står vi stærkere

Når det kommer til at kæmpe for at genskabe balancen mellem jord og mennesker, så er to bedre end én og tre bedre end to. Derfor danner vi partnerskaber med andre, der tror på det samme som os. Jo flere vi er, jo mere bliver der passet på vores klode.