NATURLI’ Vejen

NATURLI’ Vejen er vores mantra og den måde, at visualiserer vores tankegang, når vi udvikler vores produkter. NATURLI’s produkter har derfor ingen animalske spor. Hele NATURLI’s sortiment er med andre ord 100% plantebaseret.

CO2-aftryk på maden ja tak!

Vi har taget hul på FN’s 17 verdensmål med fokus på klima!Derfor har vi fået eksperterne fra CarbonCloudtil at beregne CO2 aftrykket på en række af vores produkter. Tallene viser den præcise mængde CO2 hvert produkt har udledt; fra mark, hvor afgrøderne blev dyrket, til færdigt produkt –inklusiv transport og emballage. Vi tilføjer løbende flere produkter, og så kan du på de enkelte produktsider se, hvad hvert enkelt produkt udleder sammenlignet med animalske alternativer. Du kan f.eks. bliver klogere på vores DO NOT! CALL ME M_LK lige her!Ingen GMO

Vi har en skarp holdning til, at råvarerne skal være af høj kvalitet. Vores råvarer dyrkes uden GMO. Dette sikres ved, at råvarerne indkøbes fra farmere som dyrker uden GMO.

Råvarer af høj kvalitet

Et emne, der optager os meget, er kvaliteten på vores råvarer. Den skal være høj! Og vi går langt for at sikre, at de gode råvarer ikke blot danner basis for høj kvalitet, men også at smagen altid er i top samtidig med, at vores produkter skal være nemme at anvende.

Drik plantebaseret

Vores drikke er NATURLI’vis 100% plantebaseret. Og dét er godt for miljøet, for det giver en masse fordele. Hvis du sammenligner plantedrikke med komælk, har alle plantebaserede drikke – uanset om det er havre, soja eller ris – et væsentligt lavere klimaaftryk. Plantedrikke udleder mindre CO2, har et mindre vandforbrug og bruger mindre jordarealer.*

* https://videnskab.dk/forskerzonen/naturvidenskab/hvilken-slags-maelk-er-mest-miljoevenlig

Sammen står vi stærkere

Når det kommer til at kæmpe for at genskabe balancen mellem jord og mennesker, så er to bedre end én og tre bedre end to. Derfor danner vi partnerskaber med andre, der tror på det samme som os. Jo flere vi er, jo mere bliver der passet på vores klode.