Planter er det nye pink!

Hos Naturli’ har vi netop udviklet et nyt produkt til de brødelskende danskere. Det er en fusion af Smørbar og jordbær. Et 100 pct. plantebaseret og økologisk produkt, som nu er lande i Bilka, Føtex, Kvickly og 338 udvalgte Netto-butikker!

Hvorfor finde både syltetøj og smørbar frem til brødet, når man kan få det hele i ét produkt og samtidig skrue ned for sukkeret? Naturli’ lander nu i køledisken i supermarkederne med produktet Frugtbar. En helt ny type 2-i-1 produkt.

”Forbrugerne efterspørger i stor stil velsmagende, grønne fødevarer, og de må rigtig gerne være nemme at bruge i hverdagen og sundere end det almindelige alternativ. Vi er kendt for at gå forrest med nye plantebaserede fødevarer, og det gør vi også her. Vi har fusioneret det bedste fra to verdener i et nyt produkt: økologisk Smørbar og jordbær,” fortæller Henrik Lund, direktør i Naturli’.

Produktet Frugtbar har en cremet konsistens fra det 100 pct. plantebaserede, smørbare produkt og farven og jordbærsmagen fra bærrene. Både emballage og produktet er lyserødt. Der er 30 pct. jordbærblanding i produktet.

Læs mere om den nye Frugtbar på: https://www.naturli-foods.dk/produkter/frugtbar/

Ingrediensliste

30% jordbærblanding* (jordbær* (12%), rørsukker*, vand, jordbærjuicekoncentrat* (3%), geleringsmiddel (pektin)), rapsolie* (27%), kokosolie* (14%), sheaolie* (9%), MANDEL* (1,4%), salt, gulerodssaft*, emulgator (Lecithin*), citronsaft*, naturlig aroma.

*Økologisk.

Kan indeholde spor af: Hasselnød, pistacienød og cashewnød.

Næringsindhold pr.100g

Energi 2176 kJ/520 kcal
Fedt 53 g
– heraf mættede fedtsyrer 20 g
Kulhydrat 13 g
– heraf sukkerarter 13 g
Kostfibre 0,5 g
Protein 0,5 g
Salt 0,63 g

Forbrugerne: det skal være nemt at spise grønt i en fart

Flere end hver anden dansker (58 pct.) vil gerne spise mindre kød, og NATURLI’ mærker en meget stor efterspørgsel efter nemme retter, der er lavet 100 pct. på planter. Derfor bliver forbrugerne nu præsenteret for en helt ny serie af plantebaserede måltider i supermarkedernes frostdiske.
Læs mere

Skal der klimamærke på maden?

Vi har været ude og lave en spørgerunde blandt vores forbruger, om de ønskede klimamærkninger på deres madvarer. Svaret var et rungende plant’me ja!

Og det er lige hvad vi har gjort!

Læs mere

Hvor klima-tung er din mad?

Der er ingen Planet B. Derfor går vi i NATURLI’ nu forrest og mærker plantebaseret kød, plantedrikke og Smørbar, så forbrugerne klart kan se, hvilket CO2 aftryk det giver at spise plantebaserede produkter. NATURLI’ håber, at andre fødevareproducenter følger efter.

Læs mere

Skal du med på kokkeskole?

Kan du huske dengang plantebaseret mad var brune ris og selleribøffer? Dengang det tætteste man kom på et plantebaseret alternativ var en grøntsagsblanding fra frost?

Læs mere

Er mælk en hellig ko?

Er det fair, at kakaomælk fra komælk skal have en kæmpe skattefordel i forhold til kakaodrik lavet på planter?

  Læs mere

Plastik hører ikke til i havet

Vil du lære mere om hvordan plastik fra havet kan indsamles og genbruges – og vil du en tur helt ud til Vesterhavet med sand mellem tæerne og vind i håret, mens du gør en forskel for miljøet?

Læs mere