Konkurrencebetingelser

Vi sætter 1 Cannondale System Six racercykel i størrelse 56 med vision 55 disc hjulsæt på højkant. Den har været brugt som træningscykel på Michael Valgrens hold EF Education-EasyPost, men står knivskarpt i dag! Cyklen er magen til den Valgren vandt både Giro della Toscana og Copa Sabatini på i 2021, og har en værdi af kr. 42.000.

Du deltager i konkurrencen ved at svare rigtigt på et spørgsmål ang. Michael Valgreens cykelhold samt indtaste navn og e-mail adresse og sige ja til et NATURLI’ nyhedsbrev. Du kan altid framelde dig nyheder fra NATURLI’ Foods ved at trykke på frameld-linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til gdpr@dragsbaek.dk.

Konkurrencen slutter d. 27. juli kl. 12:00 og vi finder én vinder ved lodtrækning. Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen.

Præmien udleveres ikke til personer under 18 år, før NATURLI’ modtager samtykke fra vinderens forældre eller værge. Ansatte i NATURLI’ Foods samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Præmien (cyklen) overrækkes af Michael Valgren d. 23 august i Thy (adressen oplyses senere). Den efterfølgende cykletur med Michael Valgren er frivillig.

Konkurrencen udbydes af NATURLI’ Foods, Grønvangsallé 2A, 6600 Vejen

NATURLI’ påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen. NATURLI’ forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på info@naturli-foods.dk.