A la Bresaola sandwich

Sådan gør du

Start med at sylte rødløg: Kom eddike, sukker og vand i en gryde og lad det varme op, til sukkeret er opløst.

Dæk rødløgene med syltelagen og stil dem på køl.

Saml alle ingredienser til ravigotte undtagen gurkemeje i en gryde og giv det et opkog. Lad det herefter simre i 3-5 minutter.

Sigt grøntsagerne fra og blend dem med 1 tsk. gurkemeje til en cremet masse. Tilsæt syltelagen i små portioner til konsistensen er rigtig og smag til med salt, sukker og sennep. Vend den evt. med lidt Naturli’ Plantemayo, hvis den er meget kraftig. Sæt massen på køl.

Anretning

Rist sandwichbrødet, smør det med ravigotte creme og fyld den med rucola, Naturli’ A la Bresaola, Violife Cheddar, syltede rødløg og lucerne spirer.

Opskriften er udviklet af kokken Søren fra den Michelin-anbefalede restaurant Frederiksgade 42.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk