Sådan gør du
Start med at sylte rødløg: Kom eddike, sukker og vand i en gryde og lad det varme op, til sukkeret er opløst.
Dæk rødløgene med syltelagen og stil dem på køl.
Saml alle ingredienser til ravigotte undtagen gurkemeje i en gryde og giv det et opkog. Lad det herefter simre i 3-5 minutter.
Sigt grøntsagerne fra og blend dem med 1 tsk. gurkemeje til en cremet masse. Tilsæt syltelagen i små portioner til konsistensen er rigtig og smag til med salt, sukker og sennep. Vend den evt. med lidt NATURLI’ Plantemayo, hvis den er meget kraftig. Sæt massen på køl.
Anretning
Rist sandwichbrødet, smør det med ravigotte creme og fyld den med rucola, NATURLI’ A la Bresaola, Violife Cheddar, syltede rødløg og lucerne spirer.
Opskriften er udviklet af kokken Søren fra den Michelin-anbefalede restaurant Frederiksgade 42.