Aubergine Stroganoff

Sådan gør du

Varm Smørbar op i en tykbundet gryde og sauter løgene, til de er klare.

Vend imens auberginestykkerne i en blanding af mel og paprika og steg dem sprøde i Smørbar sammen med champignonskiverne.

Vend tomatpuréen i og skru helt ned for varmen.

Rør Naturli’ Soya Cuisine i og varm stroganoffen hurtigt op (ikke koge, så skiller cuisine).

Smag til med salt og peber, og lad retten trække 4-5 minutter inden servering.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk