Bánh mí med Teriyake ”treatballs”

Sådan gør du

Start med at sylte rødløg: Kog sukker, eddike og vand op i en gryde og hæld halvdelen over løgene. Gem den anden halvdel til du skal lave burger.

Lav derefter teriyake: Kog alle ingredienser undtagen maizena godt op i en gryde, og lad det simre i 10 minutter. Smag massen til med soya, ingefær, hvidløg, eddike og salt. Afslut med at tykne den med maizena opløst i vand.

Lav “Treatballs”: Bland alle ingredienser sammen til en jævn masse og form massen til kugler i passende størrelse. Rul dem i neutral olie og bag dem i 10-15 min ved 200’C.

Lav wasabi mayo: Pisk wasabi, bønnevand, soya, salt og eddike godt sammen. Pisk herefter olien i massen lidt ad gangen til den er fast. Smag til med wasabi, soya, sukker og eddike.

Anretning

Skær baguetten kvart igennem.

Vend kål, gulerødder, og bønnespirer sammen med en passende mængde mayo, og placer det nederst i brødet.

Fyld syltet rødløg i brødet og til sidst ”treatballs”. Top evt. med lidt ristet sesam, og lidt sriracha chili sauce.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk