Bruine Block-koekjes

Ca. 30 styk

Fremgangsmåde

Smelt NATURLI’ Vegan Block, sirup og brun farin i en gryde ved medium varme.

Mix alle tørre ingredienser sammen i en skål med et piskeris. Tilsæt potaskevandet efterfulgt af sukkermassen, og bland det hele godt sammen til en blød dej. Sæt dejen i køleskab en halv times tid. Herefter rulles dejen til 2 lange pølser, som lægges på køl i 5 timer (eller frost i 2 timer). 

Hæld 1 dl kogende vand i en lille skål og blød de hele mandler op i 5 minutter. Smut mandlerne og flæk dem på langs. 

Tag pølsen ud og skær ½cm tykke skiver af pølsen. Læg en halv mandel på midten af kagerne og bag dem ved 180 °C varmluft i 6 minutter. Husk at kagerne skal være bløde, når de kommer ud af ovnen. Lad dem hvile og køle i en halv times tid før de spises.