Chili Cin Carne med Mia Sommer

Sådan gør du

Hak løg og hvidløg fint. Opvarm olien i en dyb pande eller gryde og tilsæt løg og hvidløg. Steg det i nogle minutter og tilsæt derefter krydderier og Naturli’ Minced. Hak Minced lidt i stykker og steg det, indtil det bliver brunt. Rør i gryden undervejs, så det ikke brænder på. 

Tilsæt mosede/hakkede tomater, tomatpuré og grøntsagsbouillon. Tilsæt desuden bønner, kakaopulver, sukker og citronsaft. Lad retten simre i 10 minutter og smag til med salt, peber og chili. 

Servér f.eks. retten med ris, tortillachips, brød, vegansk creme fraiche, korianderblade, guacamole og vegansk ost. 

Tip: Tilsæt gerne flere grøntsager til retten, f.eks. peberfrugt, bladselleri, gulerod eller squash. Hak grøntsagerne i tern og steg dem med sammen med løg og hvidløg. Du kan også tilsætte majs eller spinatblade samtidig med bønnerne.