Cremet fettuccine med sød kartoffel

Sød og cremet NATURLI’ fettuccine opskrift lavet med NATURLI’ soya cuisine og en lækker smag fra sød kartoffel. Pynt retten med lidt persille, limesaft og hakkede cashewnødder.

Opskriften er lavet af Michala Kramer – find flere vegetaropskrifter fra Michala her.

Tilberedningstid: 40 min.

Serverer: 2 personer

Sådan gør du: 

Tænd oven på 180 C grader.

Vask den søde kartoffel og skær den over på den lange side. Til denne opskrift behøves kun 1/2 sød kartoffel (svarende til cirka 150g). Prik hul inde i kartoflen, læg den på en bageplade og bag i en forvarmet ovn i cirka 20 minutter til den er blød (mærk til med en gaffel).

Når kartoflen er færdig skrabes indeholdet ud og blandes med en mixer sammen med NATURLI’ soya cuisine, rød pesto, salt, peber og limesaft. Brug en lille foodprocesser, minihakker eller blender. Mix ingredienserne godt til du har en cremet og ensfarvet creme.

Kog NATURLI’s fettuccine neutral i 2-3 minutter (pastaen skal endelig ikke koges for længe). Hæld vandet fra pastaen, og hæld den lune creme op i pastagryden. Bland det hele forsigtigt rundt og anret pastaen med hakkede cashew nødder, limesaft og frisk persille.