Cremet fettuccine med sød kartoffel

Sød og cremet Naturli’ fettuccine opskrift lavet med soya cuisine og en lækker smag fra sød kartoffel. Pynt retten med lidt persille, limesaft og hakkede cashewnødder.

Opskriften er lavet af Michala Kramer – find flere vegetaropskrifter fra Michala her.

Tilberedningstid: 40 min.

Serverer: 2 personer

Sådan gør du: 

Tænd oven på 180c grader.

Vask den søde kartoffel og skær den over på den lange side. Til denne opskrift behøves kun 1/2 sød kartoffel (svarende til cirka 150g). Prik hul inde i kartoflen, læg den på en bageplade og bag i en forvarmet ovn i cirka 20 minutter til den er blød (mærk til med en gaffel).

Når kartoflen er færdig skrabes indeholdet ud og blandes med en mixer sammen med soya cuisine, rød pesto, salt, peber og limesaft. Brug en lille foodprocesser, minihakker eller blender. Mix ingredienserne godt til du har en cremet og ensfarvet creme.

Kog Naturli’s fettuccine neutral i 2-3 minutter (pastaen skal endelig ikke koges for længe). Hæld vandet fra pastaen, og hæld den lune creme op i pastagryden. Bland det hele forsigtigt rundt og anret pastaen med hakkede cashew nødder, limesaft og frisk persille.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk