Hjemmelavet müsli

Sådan gør du

Tørrist solsikkekerner og hørfrø på en meget varm pande til de har taget let farve. Kernerne må endelig ikke blive for mørke. Hæld kernerne over i en skål og skru ned for varmen. Varm agavesirup og rapsolie på panden og hæld kernerne på panden igen sammen med havregryn og tranebær. Når massen er sammenhængende hældes den tilbage i skålen og spredes ud til afkøling.

Den afkølede müsli serveres med fx Naturli’ Mandeldrik, på koldskål eller som topping på din yndlingsmorgenmad.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk