Islagkage

Fremgangsmåde:

  1. Blend Oreos i en foodprocessor og tilsæt smeltet Vegan Block. Rør det godt rundt.
  2. Læg bagepapir i bunden af en springform og tryk så din Oreo-masse ud i den. Læg kræfter i, så du får en kompakt bund. Sæt formen på frys.
  3. Find en lille skål, og beklæd den med film. Rør din Raspberry Ice Dream og kom den i din beklædte skål. Vær opmærksom på, den skal kunne være i din springform, og ikke må gå over kanten. Fold plastikken over isen, placér på en tallerken og kom på frys. Det er vigtigt, at den får en flad bund, så den kan placeres ovenpå bunden og være midten af din islagkage.
  4. Når disken med Raspberry Ice Dream er frossen, placeres den på din frosne bund.
  5. Rør de to bægere med Salty Caramel og fordel derefter ovenpå bunden. Sørg for at lave en fin, glat overflade. Sæt på frys igen og lad den blive helt frossen. Gerne natten over.
  6. Smelt chokoladen og hæld det over den frosne kage. Pynt herefter med Oreos, nødder og guldflager.