Klimadeller m. Brundede Kartofler, Rødkål og Brun Sovs

Sådan gør du

Kartoflerne
Start med at varme en pande op med sukker fordelt ud over bunden. Hav lidt tålmodighed og lad sukkeret karamellisere. Når sukkeret endeligt er smeltet og er lækker gyldent, så tilsættes NATURLI’ Vegan Blok og rør det let sammen når det er smeltet.

Nu kan du tilsætte kartoflerne ovenpå sukkermassen og lade dem stege indtil sukkeret igen er flydende. Vend kartoflerne ind imellem indtil sukkeret har sat sig på kartoflerne.

NATURLI’ dellerne
Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål og steg dem som frikadeller på en pande med NATURLI’ Smørbar Blok til de er gyldne og sprøde, giv dem evt. et sidste skud i ovnen inden servering.

Saucen
Nu til saucen, sæt en gryde over med NATURLI’ Havre Cuisine, kulør, soya og æblemost og lad det varme langsomt op. Smag den varme sauce til med soya, salt, peber & æblemost.

Rødkålen
Sæt en gryde over med NATURLI’ Smørbar Blok, tilsæt rødkålen når gryden syder, steg kålen let af og tilsæt kanel, rødvinseddike og æblemost. Lad kålen simre let i ca. 15 minutter og smag til med salt, peber, sukker & rødvinseddike.

Opskrifterne er udviklet af kokkene Søren og Christian fra restaurant Frederiksgade 42 beliggende i Aarhus C.