Mexi Veggie Burger
med løgringe

Sådan gør du

Løgringe:
Skær løget i skiver og læg skiverne i en skål
Bland Naturli’ Soyadrik og æblecidereddike og hæld blandingen over løgskiverne. Lad dem trække i køleskab i 1-2 timer.
Bland rugmel, hvidløgspulver og salt i en skål.
Vend løgringene i rugmelsblandingen og steg de panerede løgringe gyldne og sprøde i olie. Læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle.

Gucamole:
Blend avokadoer med Alpro Go On!, hvidløg og saft fra en lime, smag til med chilipulver og salt.

Steg burgerbøfferne i lidt Smørbar.
Smør bollen med Plantemayo og saml burgeren med mixsalat, guacamole, bøf, peberfrugt og løgringe.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk