Naturli’ Lasagne

Sådan gør du: 

‘Kødsovs’ og ‘bechamel’ laves først.
Dæk bunden af et ildfast fad med et tyndt ‘kødsovs’. Læg et lag lasagneplader over og gentag med ‘kødsovs’ samt et lag ‘bechamel sauce’.
Gentages 5-6 gange afhængig af fadets dybde.
Afslut med ‘kødsovs’ og ‘bechamel’ på toppen.
Bages i ovnen ved 185 C  i ca. 45 min. eller til pastapladerne er helt møre. Test ved at at stikke igennem med en gaffel.

Sådan gør du ‘Kødsovs’
Svits løg og hvidløg gyldne i en gryde i olien.
Tilsæt Naturli’ Hakket og brun godt af, så Naturli’ Hakket får stegeskorpe.
Tilsæt tomat og lad simre i 10 minutter, smag herefter til med salt, peber, chili & soya.

Sådan gør du ‘Bechamelsauce’
Blomkål i stykker bages i en for varmet ovnen ved 160C med lidt olie, til de er gyldne og møre.
Kartofler dækkes halvt med vand og koges møre under låg, derefter drænes vandet fra.
Blend blomkål til en lind puré i en foodprocesser.
Blend kartofler med stavblender så mosen bliver ”lang”
Tilsæt herefter blomkålspuréen og massen blendes sammen til en ‘lang’ kartoffel-blomkåls puré*.
Smag til med soya, muskat og trøffelolie
*Det er vigtig at puréen bliver lang, for at få ostemasse-effekten.

Opskrifterne er udviklet af kokkene Søren og Christian fra restaurant Frederiksgade 42 beliggende i Aarhus C.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk