Nordisk grovburger
med Coleslaw

Sådan gør du

Burgerboller:
Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt salt, havreklid, ruggryn, smeltet NATURLI’ Økologisk Smørbar, mel og ælt det godt igennem.
Stil dejen til hævning ca. 45 min. Del dejen i 10 boller, tryk dem let flade på bagepapiret.
Lad dem efterhæve i ca. 45 min.
Prik bollerne med fingrene, dryp med olivenolie og drys med salt.
Bag ved 220 grader (alm. ovnvarme) i 25 min.
Lad dem afkøle helt på en rist.

Coleslaw:
Bland dressing af olie, citronsaft, sennep og NATURLI’ Havre Cuisine. Smag evt. til med sukker.
Vend de snittede grøntsager i dressingen.

Steg burgerbøfferne i lidt NATURLI’ Smørbar.
Saml burgeren med burgerbøf og coleslaw.
Server evt. med barbequedressing.