Nordisk grovburger
med Coleslaw

Sådan gør du

Burgerboller:
Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt salt, havreklid, ruggryn, smeltet Naturli’ Økologisk Smørbar, mel og ælt det godt igennem.
Stil dejen til hævning ca. 45 min. Del dejen i 10 boller, tryk dem let flade på bagepapiret.
Lad dem efterhæve i ca. 45 min.
Prik bollerne med fingrene, dryp med olivenolie og drys med salt.
Bag ved 220 grader (alm. ovnvarme) i 25 min.
Lad dem afkøle helt på en rist.

Coleslaw:
Bland dressing af olie, citronsaft, sennep og Naturli’ Soya Cuisine. Smag evt. til med sukker.
Vend de snittede grøntsager i dressingen.

Steg burgerbøfferne i lidt Smørbar.
Saml burgeren med burgerbøf og coleslaw.
Server evt. med barbequedressing.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk