Panzanella

Sådan gør du

Riv brød i mindre stykker, skær tomaterne i grove tern, finhak rødløg, og hak agurken.
Pres hvidløget og bland det med kapers, olivenolie og eddike til dressing.
Steg brødstykkerne i Smørbar indtil de er gyldne og sprøde.
Vend brødstykkerne med tomater og dressing og tilsæt de sidste ingredienser.

Smag til med salt og peber og drys med frisk basilikum på toppen.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk