Pizza med A la Cotto, Ruccula og vegansk parmasan

Sådan gør du

Blend vand og spinat i en blender. Opløs gæren i vand, tilsæt salt og olie og hæld mel i, gem lidt og tilsæt hvis dejen er for våd.

Ælt dejen godt i gennem. Sæt dejen på køl til dagen efter eller brug den efter 1 1/2 time.

Del dejen i 4 eller 8 mindre boller. Rul dem ud på rigeligt mel- læg dem på en varm bageplade drysset med mel.

Læg hurtigt fyldet på, tomat, revet parmasan, A la cotto, rosmarin- bag indtil den er fin brun i kanten.

Bag ved 250 varmluft, i ca. 7 minutter- men det er meget forskelligt- så hold øje. Servér pizzaen med trøffelolie og ruccola.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk