Plantehak bolognese

Fremgangsmåde:

1. Sæt en gryde over på middelhøj varme, og tilsæt 2 spsk. olivenolie.
2. Tilsæt løg, hvidløg, selleri og timian, og steg det under omrøring, til løgene er bløde og klare.
3. Tilsæt NATURLI’ Hakket, og brun det af, til det falder fra hinanden.
4. Tilsæt æblemost, soya sauce, grøntsagsbouillon, soltørrede tomater, balsamico og hakkede tomater.
5. Læg låg på, og lad det simre i en halv times tid ved lav varme.
6. Smag bolognesen til med balsamico, salt, peber sennep og sukker.
7. Kog spaghetti efter anvisning på pakken.
8. Server pastaen i dybe tallerkener med bolognese, et stænk olivenolie og masser af vegansk ost.
9. Pynt med et par blade frisk basilikum.
10. Velbekomme!

Plante Hack: Brug resterne fra din Plantehak’ Bolognese til en plantebaseret lasagne.