Sarmale a la NATURLI’

Til 4 personer

Fremgangsmåde

Skær stilken på hvidkålen fri.

Bring en stor gryde med vand i kog – der skal være vand nok til at dække hele kålhovedet. Tilsæt eddike og salt og kog hvidkålen i 5 min.

Pluk bladene fra hvidkålen enkeltvis og læg dem til tørre, så de er klar til at blive foldet om farsen.

Varm olie på en pande og svits løg og hvidløg.

Tilsæt alle krydderier, hakket tomat og tomatpure og steg det hele i et par minutter ved middelhøjvarme.

Tilsæt NATURLI’ Shape Me, røde linser og mel og lad det stege videre i 10 minutter til massen er mere samlet. Smag til med salt og peber undervejs.

Fyld hvert hvidkålsblad med 1-2 spsk. Fars og fold dem. Placer kålpakkerne i et ildfast fad med den sammenfoldede side nedad.

Bages ved 175 °C varmluft i ca. 30 min.