Scramble ‘eggs’ med kikærtemel og spinat

Sådan gør du

Pisk kikærtemel og bouillon sammen til en ensartet masse.

Smelt smørbart på panden og tilsæt skyllet spinat. Når spinaten er faldet sammen, tages den af varmen.

Smelt lidt smørbart på panden, tilsæt kikærtemassen og efter 1 minut spinaten, rør indtil massen har sat sig som scrambled eggs.

Drys med purløg og andre krydderurter.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk