Taco Pita med Linser

Sådan gør du

Steg NATURLI’ Taco Strips på en pande ved middel – til høj varme i 3 – 4 minutter, indtil stykkerne får en gyldne farve.

Hvis du vil, kan du varme brødet i ovnen eller i mikrobølgeovnen i et minut eller to. Det er vigtigt, at du holder øje med det/dem. Put eventuelt lidt vand på begge sider af brødet inden du sætter det i ovnen, så det får en lækker blød tekstur. Nogle gange kan brødet nemlig godt få en hård “skal”, hvis man ikke kommer vand på. Men gør det, du finder bedst!

Mens du varmer dit brød, skylles salaten, agurk- og ærteskuddet. Start med at skære agurken og kartoflerne ud i skiver, og del cherrytomaterne i fire lige store stykker.

Næste trin i processen er at lave dressingen til pitaen. Det gør du ved at finde en skål, hvor du kan blande den plantebaserede NATURLI’ Havre Cusine og den hakkede purløg sammen – og voila dressingen er lavet. Du kan eventuelt smage den til med lidt salt.

Nu til samlingen af pita’en! Hæld lidt dressing ind i pitabrødet, og tilsæt derefter salat, NATURLI’ Taco Strips og tomater sammen med agurken og de kogte linser. Gentag processen, så længe du har plads til det.

Afslut med et lag NATURLI’ Taco Strips, dressing og ærteskud. Så er der ikke andet at sige end værsgo’!