Sådan gør du
Start med at tilberede teriyake, derefter NATURLI’ “treatballs” og til sidst kålsalaten, hvorefter retten anrettes. Så har du en nem og lækker madpakke lavet på planter!
Teriyake
Kog alle ingredienser undtagen maizena godt op i en gryde, og lad det simre i 10 minutter. Smag massen til med soya, ingefær, hvidløg, eddike og salt. Afslut med at tykne den med maizena opløst i vand.
NATURLI’ ”treatballs”
Bland alle ingredienser sammen til en jævn masse, og form massen til kugler i passende størrelse. Rul dem i neutral olie, og bag dem i 10-15 minutter ved 200’C.
Kålsalat
Pisk eddike, sesamolie, svampesoya, sukker, chili og rapsolie sammen, til sukkeret er opløst og smag til med de forskellige ingredienser.
Anretning
Vend kål, gulerødder, daikon, bønnespirer og sesam sammen med vinaigrette og server kålen som bund på en tallerken. Placér dine NATURLI’ ”treatballs” på spyd og drys med lidt ekstra sesam.