Teriyake ”treatballs” med asiatisk kålsalat

Sådan gør du

Start med at tilberede teriyake, derefter Naturli’ “treatballs” og til sidst kålsalaten, hvorefter retten anrettes. Så har du en nem og lækker madpakke lavet på planter!

Teriyake

Kog alle ingredienser undtagen maizena godt op i en gryde, og lad det simre i 10 minutter. Smag massen til med soya, ingefær, hvidløg, eddike og salt. Afslut med at tykne den med maizena opløst i vand.

Naturli ”treatballs”

Bland alle ingredienser sammen til en jævn masse, og form massen til kugler i passende størrelse. Rul dem i neutral olie, og bag dem i 10-15 minutter ved 200’C.

Kålsalat

Pisk eddike, sesamolie, svampesoya, sukker, chili og rapsolie sammen, til sukkeret er opløst og smag til med de forskellige ingredienser.

Anretning

Vend kål, gulerødder, daikon, bønnespirer og sesam sammen med vinaigrette og server kålen som bund på en tallerken. Placér dine Naturli ”treatballs” på spyd og drys med lidt ekstra sesam.

 

Naturli' Kokkeskole | Madpakker | Madpakker med planter | Naturli' Foods

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk