Veganerlasagne

Sådan gør du

Tomatsovs
Løg og hvidløg svitses i olien, tilsæt herefter smuldret tofu, champignon og gulerødder, som svitses i 5 min. Tomat tilsættes og sovsen smages til med krydderier, salt og peber.

Bechamelsauce
Smelt smørbar i en gryde under lav varme og opløs bouillonterningen heri. Tilsæt melet under kraftig omrøring. Når massen har bagt op, tilsættes soyadrikken, en lille smule af gangen under kraftig omrøring. Lad saucen stå ved svag varme til den er blevet tyk.

Et fad smøres med margarine og der puttes skiftevis et lag tomatsovs, bechamelsauce og lasagneplader i. Til sidst sluttes af med et lag lasagneplader og bechamelsauce på toppen. Slut evt. af med at drysse med rasp på toppen.

Bages i ovn ved 225 grader i ca. 30 min. Tomatsovsen kan varieres med forskellige grøntsager.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk