Veganerlasagne

Sådan gør du

Tomatsovs
Løg og hvidløg svitses i olien, tilsæt herefter smuldret tofu, champignon og gulerødder, som svitses i 5 min. Tomat tilsættes og sovsen smages til med krydderier, salt og peber.

Bechamelsauce
Smelt NATURLI’ smørbar i en gryde under lav varme og opløs bouillonterningen heri. Tilsæt melet under kraftig omrøring. Når massen har bagt op, tilsættes soyadrikken, en lille smule af gangen under kraftig omrøring. Lad saucen stå ved svag varme til den er blevet tyk.

Et fad smøres med margarine og der puttes skiftevis et lag tomatsovs, bechamelsauce og lasagneplader i. Til sidst sluttes af med et lag lasagneplader og bechamelsauce på toppen. Slut evt. af med at drysse med rasp på toppen.

Bages i ovn ved 225 grader i ca. 30 min. Tomatsovsen kan varieres med forskellige grøntsager.