NATURLI’ Pølsekampagne – Konkurrencebetingelser

Kampagnen løber fra den 22. marts 2019 og frem til og med 30. april 2019.

Med NATURLI’s bonlotteri kan du vinde en 100% plantebaseret pølsevogn til din næste fest. For at deltage, skal du købe en pakke NATURLI’ plantepølser og uploade din bon til naturli-foods.dk. Der skal altså være en pakke NATURLI’ pølser på bon’en for at kunne deltage. Konkurrencen er købsbetinget.

Vi trækker en vinder efter konkurrencen er afsluttet den 30. april og giver vinderen besked kort herefter.

Hvad vinder du?
Du vinder en pølsevogn til en fest (max 40 deltagere), hvor der kommer en pølsevogn og en pølsemand ud til festen, som serverer 100% plantebaserede hotdogs.

Festen skal afholdes i 2019, ellers frafalder præmien. Præmien er skattefri og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Den samlede værdi af præmien er 5.000 kr.

Hvis du vinder
Hvis du bliver trukket som vinder får du direkte besked via den emailadresse eller telefon, du har angivet, da du sendte os din bon. Har vi ikke hørt fra vinderen inden for 3 dage, frafalder gevinsten og der trækkes en ny vinder.

Andre betingelser
De oplysninger du oplyser i forbindelse med deltagelse i konkurrencen bruges ikke til andet end til at kunne kontakte en eventuel vinder. Oplysningerne videregives ikke til en 3. part. Alle indsamlede oplysninger slettes efter d. 30. april og bruges ikke i andre markedsføringssammenhænge.

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencerne.

NATURLI’ Foods forbeholder sig ret til at offentliggøre vinderens navn + by i udsendelse af nyhedsbrev samt på Naturli-foods.dk og på NATURLI’s Facebookside og Instagram. Ved at deltage i konkurrencen accepteres denne offentliggørelse.

Præmier udleveres ikke til personer under 18 år, før NATURLI’ Foods modtager samtykke fra vinderens forældre eller værge. Ansatte i NATURLI’ Foods samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen udbydes af NATURLI’ Foods A/S, Smedevænget 4, 8920 Randers NV.

NATURLI’ Foods påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen. NATURLI’ Foods forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på info@naturli-foods.dk.