Privatlivspolitik

Naturli’ foods A/S

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Naturli (”vi” eller ”os”) behandler dine personoplysninger når du besøger Naturli-foods.dk.

Naturli er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, og vi tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. Vi behandler personoplysninger om dig i henhold til denne Privatlivspolitik og gældende lovgivning, når du besøger vores hjemmeside.

1. Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
Naturli’ Foods A/S (hereafter Naturli)
CVR nr.:25476573
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N

info@naturli-foods.dk
+45 8614 8300

2. Beskrivelse af behandlingen

Formål Kategorier af personoplysninger Kilder Behandlingsgrundlag Modtagere Opbevaring
 

Vi behandler oplysninger om dig til følgende formål:

Nyhedsbreve og markedsføring:

Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev bruger vi dine personoplysninger til at sende dig information om blandt andet Naturli’ Foods A/S’ sortiment, konkurrencer, opskrifter, nyheder mv. via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms). Modtagelse af Naturli Foods A/S’ nyhedsbreve er gratis og uforpligtende, og du kan til enhver tid afmelde dig. Du skal være fyldt 18 år for at modtage vores nyhedsbreve.

 

Vi behandler følgende kategorier af oplysninger om dig:

Almindelige personoplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • e-mail(*)
  • Telefonnummer
  • Fødselsdato(*)
 

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

  • Direkte fra dig
 

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet baseret på følgende behandlingsgrundlag

  • Artikel 6.1.a (samtykke);
  • Artikel 6.1.f (nødvendig for forfølgelsen af Naturli’s legitime interesse i forbindelse med markedsføring af produkter).
 

Vi kan dele dine personoplysninger med:

  • Vi anvender Ubivox som databehandler i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve
  • Koncernselskaber, herunder Dragsbæk A/S
  • Sociale medier, herunder Facebook og Instagram med henblik på markedsføring af Naturli’s varer og tjenesteydelser.
  • Endeligt kan videregivelse ske, hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

 

 

Naturli’ Foods A/S gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Vi sletter og anonymiserer derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

 

Vi behandler oplysninger om dig til følgende formål:

Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside:

Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og de ydelser, vi tilbyder. Se nærmere herom i vores cookie-politik http://naturli-foods.dk/information-om-cookies.aspx.

 

Vi behandler følgende kategorier af oplysninger om dig:

Almindelige personoplysninger:

  • IP-adresse, cookies vedrørende din brug af hjemmesiden
 

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

  • Direkte fra dig
  • Google Analytics
 

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet baseret på følgende behandlingsgrundlag

  • Artikel 6.1.a (samtykke);
  • Artikel 6.1.f (nødvendig for forfølgelsen af Naturli’s legitime interesse i at drive og optimere sinhjemmeside, forretnings- og produktudvikling samt markedsføring).
 

Vi kan dele dine personoplysninger med:

  • Koncernselskaber, herunder Dragsbæk A/S
  • Sociale medier med henblik på markedsføring af Naturli’s varer og tjenesteydelser.
  • Endeligt kan videregivelse ske, hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

 

 

Naturli’ Foods A/S gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Vi sletter og anonymiserer derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

 

Vi behandler oplysninger om dig til følgende formål:

Besvarelse af dine henvendelser:

Vi behandler også dine personoplysninger til at besvare dine eventuelle henvendelser til os vedrørende vores hjemmeside eller vores produkter, herunder køb heraf.

 

Vi behandler følgende kategorier af oplysninger om dig:

Almindelige personoplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • e-mail(*)
  • Telefonnummer
  • Fødselsdato,
 

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

  • Direkte fra dig
 

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet baseret på følgende behandlingsgrundlag

  • Artikel 6.1.a (samtykke);Artikel 6.1.b (nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i)
  • Artikel 6.1.f (nødvendig for forfølgelsen af Naturli’s legitime interesse i drift af hjemmesiden, forretnings- og produktudvikling samt markedsføring).
 

Vi kan dele dine personoplysninger med:

  • Vi anvender Ubivox som databehandler i forbindelse med besvarelse af e-mails fra vores kunder
  • Koncernselskaber, herunder Dragsbæk A/S
  • Sociale medier med henblik på markedsføring af Naturli’s varer og tjenesteydelser.
  • Endeligt kan videregivelse ske, hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

 

 

Naturli’ Foods A/S gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Vi sletter og anonymiserer derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

3. Pligtmæssig information

Oplysningerne markeret med “(*)” er obligatoriske. Hvis du ikke giver disse oplysninger, kan vi ikke (i) sende dig nyhedsbreve eller (ii) besvare dine henvendelser, eksempelvis via e-mail. Du skal være fyldt 18 år for at modtage vores nyhedsbreve

4. Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Vi benytter sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger imod manipulation, tab, destruktion samt mod, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger. Vores sikkerhedsprocedure bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling.

5. Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:
– Du har ret til at anmode om indsigt i, berigtigelse af eller sletning af dine personoplysninger.
– Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
– Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring
– Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
– Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
– Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan til enhver tid gøre brug af dine rettigheder ved atrette henvendelse tilos på info@naturli-foods.dk eller telefonnummer +4586148300.

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

6. Ændringer

Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og ændre denne politik. Naturli’ Foods A/S forbeholder sig ret til at opdatere eller ændre denne politik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne politik kan findes på vores hjemmeside http://naturli-foods.dk/persondata.aspx.

Sidst opdateret: 25. september 2018

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk