ØKOLOGISK

Falafel
Orientalsk krydret

Økologisk Falafel

Naturli’ Falafel er klar til indtagelse efter et par minutters opvarmning på en pande med lidt olie.

Den flittige ært

Kikærten kender de fleste af os fra det mellemøstlige køkken, hvor de flittigt bruges til madpandekager, hummus og falafel. Kikærter har et højt indhold af protein og kostfibre og en lang række vitaminer og mineraler, så de kan nydes med ekstra god samvittighed.

Brug vandet rigtigt

Vidste du, at det kræver 15.000 liter vand at producere 1 kg oksekød? Til sammenligning kræver det 900 liter vand at producere 1 kg kartofler.

 

Kilde: Dansk Vegetarisk Forening

Ingrediensliste

Vand, rehydrerede kikærter*(18,6%), kogt ris*, løg*, SOJAbønner*, solsikkeolie*, kikærtemel*(6,4%), rasp* (HVEDEmel, salt, gær), urter og krydderier* (kommen, persille, hvidløg, peber, gurkemeje, koriander, sar, ingefær, merian), hvedegluten*, fortykningsmiddel (calciumchlorid, natriumalginat), havsalt, naturlig aroma, rørsukker*.

(*): økologisk ingrediens

Indhold: 150 g

Næringsindhold pr.100g

  • Energi 179 kcal/747kJ
  • Fedt 6,6 g
    • – heraf mættede fedtsyrer 0,9 g
    • – enkeltumættet 2,4 g
    • – flerumættet 3,3 g
  • Kulhydrat 15,8 g
    • – heraf sukkerarter 3,5 g
  • Kostfibre 7,2 g
  • Protein 10,4 g 
  • Salt 1,5 g