- Naturli' -

Pizza Mexicana

Endelig kan vi præsentere NATURLI’ Pizza Mexicana!
En 100 % plantebaseret pizza med plantebaseret fars, rød peber
og et spicy touch af jalapeño!
Med NATURLI’ Pizza Mexicana har det aldrig været nemmere
at få stillet pizzasulten.
Vi har nemlig lavet den for dig!
Pak pizzaen ud af emballagen, kom den i ovnen og voila!
Så er der serveret.

TILBEREDNING:

Varmes direkte fra frost. 225*C (varmluft 200*C).
1. Tag pizzaen ud af æsken og fjern plasten.
2. Varm pizzaen på en plade midt i ovnen i ca. 14-16 minutter.
Tilberedningstiden kan variere fra ovn til ovn.

Du kan finde meget af NATURLI’s sortiment online her:

   

Den alsidige bønne

Soyabønnen stammer fra Asien, hvor den er blevet dyrket og brugt i madlavningen gennem årtusinder. Med tiden har resten af verden også opdaget soyabønnens fremragende næringsegenskaber og alsidighed, og der dyrkes nu soyabønner over det meste af verden. Soya indeholder hele 36 g. protein pr. 100 g, hvilket gør den til en af de mest proteinholdige fødevarer i verden – ikke engang overgået af kød.

Klimaaftryk* 1,2 Co2e/kg og ca. 85% mindre klimapåvirkning sammenlignet med pizza med hakket oksekød

 

*Klimaberegningen er baseret på RISE’s klimadatabase for fødevarer, information fra producenter, branchedata for transport samt ORKLA’s produktionsspecifikke procesdata.

Ingrediensliste

Bund: HVEDEMEL, vand, rapsolie, gær, salt.
Fyld: Hakket (vand, SOJAPROTEIN, rapsolie, løg, salt, krydderier, naturlige aromaer, karamelliseret sukker), vand, tomatpuré, modificeret stivelse, kokosolie, paprika, tomat, grøn chilipeber, jalapeño, krydderier og krydderiekstrakt (bl.a. spidskommen, hvidløg og sort peber), sukker, druesukker, salt, bambusfibre, naturlig aroma, emulgeringsmiddel (citronsyre, natriumfosfat), farvestoffer (paprikaekstrakt, betakaroten). Kan indeholde spor af mælk. Til en pizza anvendes 18% hakket og 3% paprika.

Næringsindhold pr.100g

  • Energi 881 kJ / 211 kcal
  • Fedt 7,7 g
    • – heraf mættede fedtsyrer 3,9 g
  • Kulhydrat 27 g
    • – heraf sukker 2,3 g
  • Protein 7,0 g
  • Salt 1,0 g