ØKOLOGISK

Ravioli med Basilikum

Ravioli time!

Naturli økologisk ravioli med basilikum er perfekt til en lækker hurtig middag.

TILBEREDNING: 1 liter vand med 1 tsk. salt bringes i kog, når vandet koger tilsættes pastaen. Kogetiden er 1-2 minutter.

Når pastaen er færdig, sigtes vandet fra og servér. Velbekomme!

Vær sød at hjælpe os med at sortere emballagen i plastaffald, da det er et vigtigt skridt på vejen hen imod et renere miljø.

Den mest populære krydderurt

Basilikum er en af de mest populære krydderurter – i verden! Den er kendt for sin søde, tidsløse smag og karakteristiske duft. Den er utrolig alsidig til al madlavning og det har vi taget til os her hos Naturli’. Derfor har vi udviklet en ravioli med den skønne krydderurt, som er en skønt makkerpar, der kan sparke til dine smagsløg. Basilikum er en skøn kompagnon til andre planter, som tomat, asparges og andre skønne grøntsager.

 

Pas på skovene

Vidste du, at produktionen af kød, mælk og æg er den væsentligste årsag til afskovning?

 

Kilde: Dansk Vegetarisk Forening

Ingrediensliste:

Vand, majsmel*, spinat*, basilikum* 7,5%, majs-stivelse*, kokosolie*, solsikkeolie*, stivelse, vegetabilsk fiber*, salt, naturlige aromaer, vegetabilske proteiner, hvidløg*, fortykningsmidler: xanthan gummi (E415) og guar gummi* (E412), Antioxidant: ascorbin-syre. (*Økologiske råvarer). Kan indeholde spor af Soja

Næringsindhold pr.100g

  • Energi 985 kJ / 235 kcal
  • Fedt 11 g
    • – heraf mættede fedtsyrer 5,9 g
  • Kulhydrat 32 g
    • – heraf sukker 0,4 g
  • Kostfibre 2,1 g
  • Protein 1,0 g
  • Salt 0,70 g