Vil du vinde

et års forbrug af NATURLI’ is?

Det giver vi dig nemlig mulighed for nu! Det eneste du skal gøre er at finde en lille mønt i vores 480ml Cookie Dough Deluxe! Der er mulighed for at finde mønten i alle de bægere, der har et klistermærke med konkurrencen på toppen. Der er i alt 20 mønter i spil, så skynd dig hen til et af de følgende steder efter is: MENY, SPAR, BILKA, NETTO, REMA 1000 eller udvalgte butikker fra Kvickly, SuperBrugsen, Føtex.

Finder du mønten, vinder du et års forbrug af NATURLI’ is svarende til 52 bøtter!

Har du allerede fundet en mønt?

Så er det tid til at tage skeen i den anden hånd, for nu skal du:

– Fejre at du har vundet ved at spise resten af din is!
– Tag et billede af mønten og send det til info@naturli-foods.dk med overskriften: JEG HAR VUNDET! Skriv også dit navn og adresse i mailen.
– Vi vender retur hurtigst muligt, og sender en returkasse til dig.
– Når du har fået kassen, kommer du mønten i og sender den retur til os. Bare så vi sikrer os, at din nabo, kollega og yogainstruktør ikke TILFÆLDIGVIS også finder en mønt 😉
– Når vi har modtaget mønten, planlægger vi sammen, hvornår isene vil blive leveret til dig. Bare rolig, vi leverer over tre gange, så du skal ikke ud at investere i en ekstra isfryser!

Konkurrencebetingelser: Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer· Præmier udleveres ikke til personer under 18 år, før NATURLI’ modtager samtykke fra vinderens forældre eller værge. Ansatte i selskaber under Dragsbæk A/S samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen· Kun personer bosat i Danmark kan deltage· Præmien vil bestå af blandede is, og NATURLI’ forbeholder sig retten til at bestemme hvilke varianter der sendes