Blomkåls Hash browns

Sådan gør du

Blend blomkålsbuketter i en foodprocesser sammen med løg, indtil det er ligesom gryn.

Bland blomkålsgryn med Naturli’ Smørbar, kikærtemel, majsmel, hvidløgspulver salt og vand i en skål.

Del dejen i 16 og form aflange flade boller.

Steg i olie eller smørbar i ca. 4-5 minutter på hver side ved middelvarme.

Server f.eks. med bagte tomater, grøn salat og Naturli’ ‘A la Cotto’.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk