Sådan gør du
Smuldre gæren ud i det kolde vand og rør til det er helt opløst. Hvedemel, sukker og salt tilsættes og dejen æltes – hvis du har en røremaskine, er det helt klart en fordel. Når dejen er æltet godt sammen, tilsættes NATURLI’ Smørbar blok lidt efter lidt under fortsat æltning, indtil dejen er blank og virker meget smidig.
Lad dejen hæve i 3 timer i køleskab overdækket med enten husholdningsfilm, viskestykker eller hvad du lige har i nærheden, så den ikke tørrer ud på overfladen.
Efter hviletiden tages dejen ud af køleskabet og stilles på køkkenbordet til den har nogenlunde stuetemperatur. Nu er den klar til at blive delt ud i 18 stk. lækre Brioche boller.
Dejstykkerne formes til bolleren i hånden og skal herefter hæve lunt i 1 – 1½ time, pensel bollerne med smeltede NATURLI’ Smørbar blok for at få en flot gylden farve. Bollerne bages ved 200°C i varmluftsovn i ca. 10 – 12 min.