Butternut Burger med Æble

Sådan gør du

Begynd med at lægge butternut squash og NATURLI’ Minced i en skål, hvor du tilsætter knust hvidløg og revet ingefær, mens du blander det hele sammen. Krydre med salt og peber. Kast noget NATURLI’ vegan blok på en pande  og form blandingen til en burger, steg den på begge sider ved middelvarme i 8 – 12 minutter.

Mens burgeren steges på en pande, opvarmes en anden pande til det finsnittet ​​løg. Tilsæt sukkeret på panden og vent indtil det begynder at karamellisere, før løg og eddike tilsættes, mens du krydder med lidt salt og peber.

For at lave wasabi-æblepuré skal du skære æblerne i strimler og blande det med den plantebaserede fløde og wasabi. Hak persille og tilsæt den til blandingen. Igen krydre blandingen med lidt salt. Nu hvor alle de forskellige elementer i burgeren er klar, kan du nu begynde at samle Butternut-burgeren, som du vil!

Tip: Du kan enten købe eller lave dine egne brioche-boller. Se opskriften på hjemmelavede brioche-boller nedenfor.

Briocheboller
Smuldre gæren ud i det kolde vand og røre til at det er helt opløst. Hvedemel, sukker og salt tilsættes og dejen æltes, hvis du har en røremaskine, er det helt klart en fordel. Når dejen er æltet godt sammen, tilsættes NATURLI’ Smørbar blok, lidt efter lidt under fortsat æltning, indtil dejen er blank og virker meget smidig.

Lad dejen hæve i 3 timer i køleskab overdækket med enten husholdningsfilm, viskestykker eller hvad du lige har i nærheden, så den ikke tørrer ud på overfladen.

Efter hviletiden tages dejen ud af køleskabet, og stilles på køkkenbordet til at den har nogenlunde stuetemperatur. Nu er den klar til at blive delt ud i 18 stk. lækre Brioche boller.

Dejstykkerne formes til bolleren i hånden og skal herefter hæve lunt i 1 – 1½ time, pensel bollerne med smeltede Smørbar blok for at få en flot gylden farve. Bollerne bages ved 200°C i varmluftsovn i ca. 10 – 12 min.